SVETLI KAO U LAS VEGASU: Jožef Biači nastavio sa obaranjem sopstvenog rekorda u kićenju porodičnog doma (FOTO)

B. GRUJIĆ

06. 12. 2022. u 22:35

JOŽEF Biači, iz Srpskog Itebeja, nastavio je tradiciju ukrašavanja porodičnog doma svetlećim lampionima i ispunio obećanje dato prošle godine, da će uoči božićnih i novogodišnjih praznika okititi i ukrasiti letnjikovac, kapiju i kuću, u ukupnoj dužini jedan kilometar.

СВЕТЛИ КАО У ЛАС ВЕГАСУ: Јожеф Биачи наставио са обарањем сопственог рекорда у кићењу породичног дома (ФОТО)

B.Marčeta

- Prošle godine imao sam oko 700 metara svetlećih sijalica i lampiona, nastavio sam trend uvećavanja i sada je više od hiljadu metara - ponosan na svoj podvig je Jožef, naglašavajući veliku pomoć ukućana.

Kaže da je sve počelo pre nekoliko godina, kada je okitio letnjikovac u dvorištu porodičnog doma.

- Prijateljima, komšijama, ali pre svih članovima moje porodice se to dopalo i tako sam krenuo, iz godine u godinu sam povećavao metražu svetlećih ukrasa i stigao do rekordnih hiljadu metara - dodaje Jožef.

Napominje da neće stati i da već ima ideje za sledeću Novi godinu.

- U početku sam strujne kablove, sijalice i lampione spajao sam, sada imam veliku podršku i pomoć roditelja, sestre i bake - uz osmeh kaže Jožef.

Dodaje da je postavljanje svetlosne rasvete i ukrasa, ove godine trajalo više nedelja.

- Uživam u božićnoj i prednovogodišnjoj atmosferi, cilj mi je da svake godine povećavam metražu, ali i broj ukrasa koji svetle i ulepšavaju porodični dom - poručio je na kraju Jožef Biači.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

VAŽNO ZA VLASNIKE DIZELAŠA: Država plaća 2100 evra za zamenu - ovo će biti uslovi