LASKAVO PRIZNANJE: Fudbalski klub iz sela Jaša Tomić dobio sertifikat pouzdana organizacija

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

03. 12. 2022. u 23:00

JEDAN od najstarijih klubova u Srbiji, Fudbalski klub Radnički 1911 iz pograničnog sela sa susednom Rumunijom, Jaša Tomić, dobitnik je  laskavog priznanja za 2022. godinu, sertifikata Pouzdana organizacija 2022.

ЛАСКАВО ПРИЗНАЊЕ: Фудбалски клуб из села Јаша Томић добио сертификат поуздана организација

Spaso Mladenovski

- Veliko je interesovanje naših navijača i simpatizera za učlanjenje, jer im je kako sami kažu, bez obzira gde su trenutno, izuzetna čast i privilegija da mogu na bilo koji način da pomognu matici, tj. klubu - ponosno ističe predsednik Dušan Vulić, uz napomenu da je Fudbalski klub Radnički 1911 pripremio nove članske karte, jer je interesovanje ogromno, a mnogima je čast i privilegija da budu uz klub u kojem se članovi poštuju, a novac troši transparentno. 

Spaso Mladenovski

Dobijeni sertifikat Pouzdana organizacija 2022. je upravo dokaz kako treba da se voli i poštuje klub u rodnom selu i da mu se, kada je najviše potrebno, pruži pomoć i podrška. 

- Sada kada smo već pouzdana organizacija, ideja je da na našem stadionu okupimo sve sadašnje, ali i buduće, potencijalne članove koji stasavaju i vaspitaju se u duhu da vole i poštuju prave vrednosti i napore pojedinaca i da se lepo družimo i damo primer ostalim sportskim klubovima u Srbiji - dodaje Dušan Vulić, ponosno ističući da Fudbalski klub Radnički 1911 iz sela Jaša Tomić, članove ima na svim kontinentima i da su svi aktivni i uvek raspoloženi da pomognu klubu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZDRAVLJE JE NAJVEĆE BOGATSTVO: Možemo da izgradimo zdraviji, pravedniji i održiviji svet