LASKAVO PRIZNANJE: Fudbalski klub iz sela Jaša Tomić dobio sertifikat pouzdana organizacija

B. GRUJIĆ

03. 12. 2022. u 23:00

JEDAN od najstarijih klubova u Srbiji, Fudbalski klub Radnički 1911 iz pograničnog sela sa susednom Rumunijom, Jaša Tomić, dobitnik je  laskavog priznanja za 2022. godinu, sertifikata Pouzdana organizacija 2022.

ЛАСКАВО ПРИЗНАЊЕ: Фудбалски клуб из села Јаша Томић добио сертификат поуздана организација

Spaso Mladenovski

- Veliko je interesovanje naših navijača i simpatizera za učlanjenje, jer im je kako sami kažu, bez obzira gde su trenutno, izuzetna čast i privilegija da mogu na bilo koji način da pomognu matici, tj. klubu - ponosno ističe predsednik Dušan Vulić, uz napomenu da je Fudbalski klub Radnički 1911 pripremio nove članske karte, jer je interesovanje ogromno, a mnogima je čast i privilegija da budu uz klub u kojem se članovi poštuju, a novac troši transparentno. 

Spaso Mladenovski

Dobijeni sertifikat Pouzdana organizacija 2022. je upravo dokaz kako treba da se voli i poštuje klub u rodnom selu i da mu se, kada je najviše potrebno, pruži pomoć i podrška. 

- Sada kada smo već pouzdana organizacija, ideja je da na našem stadionu okupimo sve sadašnje, ali i buduće, potencijalne članove koji stasavaju i vaspitaju se u duhu da vole i poštuju prave vrednosti i napore pojedinaca i da se lepo družimo i damo primer ostalim sportskim klubovima u Srbiji - dodaje Dušan Vulić, ponosno ističući da Fudbalski klub Radnički 1911 iz sela Jaša Tomić, članove ima na svim kontinentima i da su svi aktivni i uvek raspoloženi da pomognu klubu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

SOČNO TELEĆE PEČENJE U RERNI: Po receptu najiskusnijih kuvara - tajna je u brašnu