IZLOŽBA, KNJIGA, FILM... U Paraćinu zanimljiva nedelja u organizaciji Udruženja „Ratni veterani“

Зорана Рашић
Zorana Rašić

01. 12. 2022. u 14:09

U SARADNjI sa „Sveruskim javni pokretom dobrovoljci pobede“, Udruženje „Ratni veterani“ Paraćin organizuje niz dešavanja u nedelju, 4. decembra.

ИЗЛОЖБА, КЊИГА, ФИЛМ... У Параћину занимљива недеља у организацији Удружења „Ратни ветерани“

Foto. Udruženje "Veterani Paraćin"

Izložba „Da se ne zaboravi“ biće otvorena u zgradi „Regionalnog inovacionog startap centra“ u 15 sati, a postaviće je SUBNOR iz Aleksandrovca i Zavičajni Muzej Župe iz istog mesta.

Ova postavka prethodno je bila izložena u Ruskom domu u Beogradu i u Valjevu.

Odmah zatim uslediće promocija knjige „Nebeske heroine sveta“, autorke Radmile Tanković, koja je jedinstvena „enciklopedija“ na temu letenja i ulozi žena u avijaciji, a obuhvata više od 2.000 biografija žena letača.

Kao kruna događaja najavljena je projekcija filma „Nebo“ u režiji Igora Kopilova, zasnovnog na istinitim događajima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)