USPEH NA REPUBLIČKOM TAKMIČENJU: Leskovčanima 15 nagrada i jedna pohvala

I. M.

30. 11. 2022. u 21:13

MUZIČKA škola „Stanislav Binički“ iz Leskovca osvojila je na Republičkom takmičenju iz solfeđa i teoretskih predmeta čak 15 nagrada i jednu pohvalu.

УСПЕХ НА РЕПУБЛИЧКОМ ТАКМИЧЕЊУ: Лесковчанима 15 награда и једна похвала

foto: I.Mitić

Trideseto Republičko takmičenje iz solveđa i teoretskih predmeta organizovalo je Udruženje muzičkih i baletskih pedagoga Srbije, a učenici muzičke škole iz Leskovca su još jednom potvrdili kvalitet nastavnog procesa u ovoj ustanovi.

Oni su iz teorije muzike osvojili osam prvih i jednu drugu nagradu kao i jednu pohvalu. Iz predmeta solfeđo pripale su im dve treće nagrade, a iz predmeta kontrapunkt tri prve nagrade. Jednu drugu nagradu osvojili su iz harmonije.

U školi kažu da su ponosni na svoje učenike i nastavnike koji su marljivim radom postigli izuzetne rezultate što su i potvrdili tako što su ovoj ustanovi doneli veliki broj značajnih priznanja kojih će, kako ističu, biti i ubuduće.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

TRAŽITE IDEALAN VRTIĆ ZA DETE? Imamo rešenje za Vas!