PIJANI SEDAJU ZA VOLAN: Zbog vožnje pod dejstvom alkohola 27 vozača isključeno je iz saobraćaja

R. Š.

24. 10. 2022. u 12:41

Zbog vožnje pod dejstvom alkohola, čak 27 vozača isključeno je iz saobraćaja proteklog vikenda na putevima u Severnobanatskom okrugu.

ПИЈАНИ СЕДАЈУ ЗА ВОЛАН: Због вожње под дејствoм алкохола 27 возача искључено је из саобраћаја

Foto: R. Š.

Prema podacima Policijske uprave u Kikindi, sedmorica vozača zadržana su u policiji na trežnjenju, u trajanju do 12 sati, jer su imali više od 1,2 miligrama alkohola u organizmu. Vožnja pod dejstvom alkohola uzrok je i tri saobraćajne nezgode na putevima na području Kikinde. Na sreću, u ovim slučejavima nije bilo povređenih putnika, ali je pričinjena materijalna šteta od oko 270.000 dinara.

Osim ovog, vozači čine i druge prekršaje u saobraćaju, najčešće prebrzo voze. Saobraćajna policija je registrovala čak 158 vozača koji su prekoračili dozvoljenu brzinu kretanja vozila. Prilikom kontrole među zaustavljenim automobilima, 36 vozača zatečeno je bez upotrebe sigurnosnog pojasa, saopštila je Policijska uprava u Kikindi. Evidentirano je i 90 drugih saobraćajnih prekršaja.

Zbog učinjenih prekršaja, Saobraćajna policija je minulog vikenda podnela ukupno 87 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka. Istovremeno je izdato i 217 prekršajnih naloga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (1)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja