AUTOMOBILI ZAPLIVALI ULICAMA: Pljusak napravio potop u ulici Jug Bogdana u Zrenjaninu (FOTO/VIDEO)

B.G.

27. 09. 2022. u 16:12

NAKON pljuska i ogromne količine kiše koja se oko podneva sručila na Zrenjanin, brojne gradske ulice ostale su pod vodom, a automobili i naročito biciklisti i pešaci otežano i sporo su se kretali.

АУТОМОБИЛИ ЗАПЛИВАЛИ УЛИЦАМА: Пљусак направио потоп у улици Југ Богдана у Зрењанину (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: B.G.

Kao i do sada u sličnim situacijama, zbog opalim lišćem začepljenih kišnih, uličnih kanalizacija i šahtova, ulice su zaplivale, a u njima i automobili u prolazu.

Foto: B.G.

Najteža situacija je u blizini Male pijace, u Ulici Jug Bogdana, gde vozila bukvalno jedva prolaze kroz nagomilanu vodu na kolovozu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

Komentari (0)

RODILA MU DVA SINA: Ovaj sportista je bivši Lidijin muž