MOST PREKO DUMAČE: Šabačka vlast ispunjava obećanja

V.Mitrić

08. 09. 2022. u 10:54

GRADONAČELNIK Šapca dr Aleksandar Pajić posetio je završne radove na izgradnji mosta preko reke Dumače u pocerskom selu Grušić.

МОСТ ПРЕКО ДУМАЧЕ: Шабачка власт испуњава обећања

Foto: V.M.

Gradonačelnik je podsetio da su prošle godine uradili privremenu rekonstrukciju mosta da bi meštani mogli da ga koriste za prelazak do svojih njiva i obavljanje sezonskih poslova.

- Tada smo meštanima obećali da ćemo u ovoj godini uraditi potpuno nov most, a ono što obećamo to i ispunimo - kaže prvi čovek Šapca.

- Ovim je rešen veliki problem poljoprivrednika ovog kraja, jer most selo povezuje sa više od 200 hektara obradive zemlje. Zahvalan sam svima koji su učestvovali u ovom poslu, a posebno meštanima na strpljenju i razumevanju.

Predsednik Saveta mesne zajednice Grušić Branislav Lazarević naveo je da veliku zahvalnost duguju gradonačelniku Aleksandru Pajiću, zbog ispunjenog obećanja, kao i ostalim koji su učestvovali u radovima.

- Dok most nije ugledao svetlost dana, morali smo da obilazimo devet kilometara da bi došli do svojih njiva i ovo je za nas veliki dan i ogroman značaj - kaže Lazarević.

V.N.

BONUS VIDEO - SRPSKI POKLONICI PREPEŠAČILI 1.100 KM DO VRHA ATOSA

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRAMOTA NAD SRAMOTAMA! Crna Gora će glasati za rezoluciju o Srebrenici