POLICAJAC VRATIO 2.500 EVRA: Zvonko Mitrović, iz Loznice, našao novac i dokumenta i obradovao Branka Mićića

V. M.

25. 06. 2022. u 06:33

POLICAJAC iz Loznice, Zvonko Mitrović, koji iza sebe ima 30 leta efektivnog rada u plavoj uniformi, pronašao je novčanik u kom je bilo 2.500 evra i dokumenta i vratio ga vlasniku Branku Mićiću iz Lozničkog Polja.

ПОЛИЦАЈАЦ ВРАТИО 2.500 ЕВРА: Звонко Митровић, из Лознице, нашао новац и документа и обрадовао Бранка Мићића

Foto V. Mitrić

Mićić je, kako kaže, krenuo do obližnje menjačnice da razmeni deo deviza i uplati račune, ali kad je stigao, uvideo je da novčanika nema. Bio je, veli, van sebe.

- To se događalo u prometnoj Ulici vojvode Putnika, koja je i deo magistralnog puta Valjevo - Loznica, gde je i autobusko stajalište i, od jutra do mraka, tu je mnoštvo ljudi - kaže Mićić.

- Stotinak metara dalje, gde sam izašao iz kola, otišao sam da vidim da li je novčanik ispao dok sam izlazio. Prišao mi je policajac Mitrović i pitao me da li sam nešto izgubio. Rekao sam o čemu je reč. Zatražio je da mu kažem ko sam, šta sam imao u novčaniku. Odmah potom, predao mi je novčanik, na moju veliku sreću.

Policajac Mitrović, vozeći automobil, ugledao je na ulici novčanik. Stao je, izašao iz kola i uzeo ga. Sačekao je koji minut, a onda se pojavio Mićić i sve sve završilo dobro.

Mićić je čitavu smenu policije u Loznici častio roštiljem, a Mitroviću, koji inače radi na obezbeđenju novinara "Novosti" Vladimira Mitrića, kako kaže, "do neba je zahvalan".

Za policajca Mitrovića je, ovo, kako je samo rekao, "nešto što se podrazumeva i što je obaveza i policajaca i sugrađana".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

MALO NEDOSTAJE DA LEGO MUSKETARI ODU NA FLORIDU: Novac za gimnazijalce iz Kragujevca prikupljaju i građani