"ZORKA" UGOSTILA ĐAKE: U Šapcu održane "Male olimpijske igre"

V. MITRIĆ

16. 05. 2022. u 18:13

SPORTSKA hala "Zorka", koja je prvi put u vlasništvu lokalne samouprave, bila je domaćin "Malih olimpijskih igara" koje su okupile oko 500 osnovaca od prvog do trećeg razreda iz Šapca, raspoređenih u ukupno 38 ekipa.

ЗОРКА УГОСТИЛА ЂАКЕ: У Шапцу одржане Мале олимпијске игре

Foto: V: Mitrić

Takmičenje je organizovano u skladu sa ovogodišnjim nastavnim planom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja - u okviru kalendara takmičenja Saveza za školski sport Srbije.

Gradonačelnik dr Aleksandar Pajić je podsetio na dvogodišnju pauzu zbog pandemije, te naglasio da su u ovoj hali rukometaši Metaloplastike postizali najveće rezultate, a sada je jednako dostupna i profesionalnim sportistima, i rekreativcima, i đacima...

Gradonačelnik Pajić i predsednik Sportskog saveza grada Šapca Milan Đenadić uručili su lopte matičnim školama sa područja grada. Lopte su dar Sportskog saveza Srbije.

U znak zahvalnosti šabačkim osnovnim školama za učešće u realizaciji sportske manifestacije "Mali sajam sporta", koja je održana ovog marta, Sportski savez Srbije je za sve matične škole obezbedio lopte koje su njihovim predstavnicima uručili prvi čovek Šapca i predsednik gradskog Sportskog saveza Milan Đenadić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri