SARADNJA BUDUĆIH UČITELJA: Studenti iz Vranja i Sombora na razmeni

Дејан Ристић
Dejan Ristić

14. 05. 2022. u 21:27

PEDAGOŠKI fakultet u Vranju je domaćin studentima Pedagoškog fakulteta u Somboru u okviru dogovorene studentske razmene, pri kojoj u isto vreme i deset studenata iz Vranja boravi na fakultetu u Somboru.

САРАДЊА БУДУЋИХ УЧИТЕЉА: Студенти из Врања и Сомбора на размени

D. Ristić

Ova razmena studenata rezultat je potpisanog sporazuma o saradnji dva fakulteta i nastavak zajedničkih aktivnosti ostvarivanih u okviru međunarodnog stručnog projekta. 

Studenti oba fakulteta imaju priliku da se, tokom nedelje dana boravka na pedagoškom fakultetu drugog krajnjeg dela države, upoznaju sa studijskim programima, organizacijom nastave, vannastavnim i drugim aktivnostima, sa kolegama i nastavnicima, da razmene ideje, iskustva i primere dobre prakse. 

- Ovakva razmena studenata pedagoških fakulteta do sada nije ostvarivana i predstavlja značajan doprinos obogaćivanju studentskog života studenata pedagoških fakulteta u Vranju i Somboru. Takođe, ovo bi trebalo da inicira otvaranje novog poglavlja saradnje između svih pedagoških fakulteta u Srbiji - kažu iz Pedagoškog fakulteta u Vranju. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!