LEPO KOŠARKAŠKO DRUŽENJE: Delegacija KSS i KSV u Novoj i Srpskoj Crnji (FOTO)

B.G.

13. 05. 2022. u 18:09

KOŠARKAŠKA delegacija KSS i KSV, na čelu sa generalnim sekretarom Zlatkom Bolićem, predsednikom KSV Savom Rajkovićem i savetnikom Brankom Lozanovim, uručila je lopte i prigodne poklone domaćinima, najpre u zgradi opštine Nova Crnja, predsedniku Vladimiru Brakusu i njegovom zameniku Draganu Daničiću, a onda dugogodišnjem sportskom radniku i delegatu na utakmicama KSV-a, Saši Popovu, na čiju inicijativu se susret i dogodio.

ЛЕПО КОШАРКАШКО ДРУЖЕЊЕ: Делегација КСС и КСВ у Новој и Српској Црњи (ФОТО)

Foto: KK Akademac

- Zahvaljujemo se na srdačnom i domaćinskom prijemu - rekao je Zlatko Bolić, nekadašnji reprezentativac i košarkaš Crvene zvezde i i Vojvodine.

U dvorani Dušan Silni u Srpskoj Crnji,  Miodrag Vesković, nekadašnji selektor ženske reprezentacije Jugoslavije, koji sa suprugom Gordanom Grubin, živi i radi u Srpskoj Crnji, sa mladim košarkašima KK Akademac, održao je zanimljiv pokazni trening.

- Pričali smo o prekograničnoj saradnji u sferi aporta i košarke, IPA projektima i organizaciji završnih turnira mlađih košarkaških generacija Vojvodine - naglasio je Saša Popov, uručujući poklone gostima.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)