DVE MESNE ZAJEDNICE U HUMANOJ MISIJI: Odriču se sredstava u korist lečenja malog Vukana

J. S.

12. 05. 2022. u 13:56

Na današnjoj sednici Gradskog veća u Vranju, između ostalog, usvojeni su i zahtevi dve mesne zajednice Donji Asambair i Šaprance za izmenu finansijskog plana za ovu godinu, kako bi deo sredstava uplatili na račun Fondacije "Budi human" da bi SMA beba iz Vranja Vukan Stoiljković primio najskuplji lek na svetu, s obzirom na to da je potrebno hitno sakupiti novac jer su 18. maja dobili termin u mađarskoj klinici.

ДВЕ МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ У ХУМАНОЈ МИСИЈИ: Одричу се средстава у корист лечења малог Вукана

Miloš i Ivana sa sinom Vukanom, Foto Privatna arhiva

Gradsko veće je usvojilo oba zahteva, Donji Asambair bi opredelio iznos od 120 hiljada dinara, a mesna zajednica Šaprance 200 hiljada dinara, dakle ukupno 320 hiljada dinara.

Na Gradskom veću je predloženo i da se drugim mesnim zajednicama uputi ovakav apel ukoliko postoji mogućnost da iz svojih finansijskih planova odvoje određena sredstva da se uplate na namenski račun za lečenje maloletnog Vukana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MEMORIJALNI ODBOJKAŠKI TURNIR: Sećanje na Vlasotinčanina Dušana Krstića