MOBILNE EKIPE NA TERENU: Zavod za transfuziju krvi Vojvodine poziva dobrovoljne davaoce

Lj. P.

25. 03. 2022. u 16:06

ZAVOD za transfuziju krvi Vojvodine i naredne nedelje nastavlja sa akcijama prikupljanja krvi od dobrovoljnih davalaca, i pozivaju dobrovoljne davaoce sa 0 krvnom grupom da doniraju dragocenu tečnost.

МОБИЛНЕ ЕКИПЕ НА ТЕРЕНУ: Завод за трансфузију крви Војводине позива добровољне даваоце

N. KARLIĆ

U ponedeljak, 28. marta, priliku da pokažu humanost, donirajući krv, imaće građani Kikinde, a mobilna ekipa će biti u Crvenom krstu od 8.30 do 13 časova. U Šidu, krv će moći da daju u Crvenom krstu od 9 do 12 sati, a u Somboru, dragocenu tečnost će dati učenici i zaposleni u Medicinskoj školi od 14 do 16 časova.

Narednog dana, odnosno u utorak, 29. marta, mobilne ekipe će biti u Apatinu u Biblioteci od 9 do 12 sati, u Vrbasu u Crvenom krstu od 15 do 17 časova i u Senti u Crvenom krstu od 14 do 17 časova.

Sutradan, u sredu, 30. marta, građani Pančeva će imati priliku dobrovoljno da daju krv u Crvenom krstu od 13 do 17 časova, u Somboru će mobilna ekipa biti u Poljoprivrednoj školi od 9 do 12 sati, u Rumenki u KUD „Sloboda“ od 9 do 11 sati i u Zrenjaninu na Tehničkom fakultetu „Mihajlo Pupin“ od 8 do 12 sati.

U četvrtak, 31. marta, mobilne ekipe će krv od dobrovoljnih davalaca prikupljati u Somboru u Crvenom krstu od 9 do 13 sati, u Sremskoj Mitrovici u Crvenom krstu od 8.30 do 13 časova i u Inđiji u Domu zdravlja od 8 do 12 sati.

U petak, 1. aprila, priliku da doniraju krv imaće dobrovoljni davaoci u Kaću u Svetosavskom domu od 8 do 10 sati, u Budisavi u Mesnoj zajednici od 10.30 do 12 sati, a u Zavodu će od 9 sati krv dobrovoljno dati zaposleni i đaci Elektrotehničke škole iz Novog Sada.

Svi koji žele dobrovoljno da daju krv i nekome spasu život, to mogu učiniti i u prostorijama Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine u Novom Sadu, Ulica Hajduk Veljka 9a, svakog radnog dana od 7 do 19 časova i prve subote u mesecu od 8 do 12 sati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)