TREĆI DAN BEZ PREMINULIH: Korona virus u Rudničko-takovskom kraju

M. BOŠNjAK

05. 03. 2022. u 14:40

KOVID zona Opšte bolnice u Gornjem Milanovcu, tokom minula 24 sata, i danas srećom, treći dan zaredom, izveštava - nema preminulih, u odnosu na mnoge prethodne dane.

ТРЕЋИ ДАН БЕЗ ПРЕМИНУЛИХ: Корона вирус у Рудничко-таковском крају

Foto: M. Bošnjak

Od početka pandemije u martu 2020. godine do sada, zvanično je preminulo 236 osoba, ukupno zaraženo 10.047 od kojih 1.064 dece.

U toj „crvenoj“ zoni trenutno se leči 11 pacijenata.

- Kod sedmoro hospitalizovanih potvrđen je korona virus, četvoro ima negativan rezultat testa. U protekla 24 sata, u Kovid odeljenje naše bolnice primljena je jedna osoba, sa simptomima koji ukazuju na virus korona, jedna je otpuštena na kućno lečenje – izjavio je dr Predrag Šutić, v.d. direktora te bolnice.

Dom zdravlja u Gornjem Milanovcu, uglavnom, tokom vikenda ne saopštava novi broj lica, zaraženih virusom korona, nego to čini zbirno prvog idućeg radnog dana.

Od marta 2020. godine, to jest od početka epidemije kovida-19 do danas, u Rudničko-takovskom kraju preminulo je 236 osoba. U celom tom periodu, korona virusom ukupno ih je, prema dosadašnjim zvaničnim podacima, zaraženo 10.047. Od tog broja, samo od početka avgusta prošle 2021. godine do danas, obolelo je njih 7.472, od kojih 1.064 dece.

BONUS VIDEO: 

BEZ STRUJE ŽIVI OSAM GODINA: Saša Stevanović, borac sa Košara, bolestan živi u nemaštini

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)