NA JUGU KORONA ODSTUPA, ALI SE NE PREDAJE: Brojke pokazuju status kvo

Дејан Ристић
Dejan Ristić

04. 03. 2022. u 16:37

OD kraja februara u Pčinjskom okrugu je prisutan vidljiv, ali postepen trend smanjivanja broja novozaraženih i hospitalizovanih kovid pacijenata.

НА ЈУГУ КОРОНА ОДСТУПА, АЛИ СЕ НЕ ПРЕДАЈЕ: Бројке показују статус кво

D. Ristić

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, na kovid 19 testirano je 268 osoba sa teritorije Pčinjskog okruga. Analize su pokazale da je 37 lica zaraženo koronavirusom, što je za dva više nego prethodnog dana. Novozaraženih je 20 iz Vranja, 7 iz Vladičinog Hana, 5 iz Surdulice, po 2 iz Bosilegrada i Bujanovca i jedan iz Preševa.

U Kovid ambulanti za decu ni juče nije bilo smanjivanja gužvi; obavljeno je 28 pregleda, od kojih je 25 prvih. Obavljeno je 20 laboratorijskih pretraga, a od 23 antigenska testa samo jedan je bop pozitivan na koronavirus.

U kovid bolnici ZC Vranje hospitalizovano je ukupno 28 pacijenata, od kojih je 16 na kiseoničnoj potpori. U poslednja 24 časa nije bilo prijema niti otpusta, ali je jedan pacijent transportovan za Kruševac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu