DETALJI TRAGEDIJE U IĐOŠU KOD KIKINDE: Nastradali muškarac iza sebe ostavio dve ćerke

R. Š.

21. 02. 2022. u 10:56

U požaru koji je juče po podne izbio u porodičnoj kući u Iđošu kod Kikinde smrtno je stradao muškarac čiji identitet zvanično nije utvrđen, jer je njegovo ugljenisano telo pronađeno nakon gašenja vatre.

ДЕТАЉИ ТРАГЕДИЈЕ У ИЂОШУ КОД КИКИНДЕ: Настрадали мушкарац иза себе оставио две ћерке

Foot: R. Šegrt

Leš u jednoj prostoriji zatekli su vatrogasci iz Kikinde, koji su ugasili vatru. U Mesnoj zajednici Iđoš kažu da je u pitanju, verovatno, Borivoj M., vlasnik kuće u Ulici Đure Jakšića 56, gde se požar i dogodio.

- On je u toj kući živeo sam. Bio je bolestan, imao je dijabetes, ali i problem sa alkoholom. Nigde nije radio, ali nije bio ni penzioner, tako da su njegovi socijalni uslovi bili dosta teški. Imao je brak iza sebe i dve ćerke, jednu odraslu, koja ima svoju porodicu, i drugu maloletnu, koja živi s majkom. Obe žive u selu – naveli su u Mesnoj zajednici u Iđošu.

U Policijskoj upravi u Kikindi potvrdili su da se u nedelju po podne, oko 16.30 sati, dogodio požar i da je nakon intervencije vatrogasaca pronađeno ugljenisano telo čoveka.

- Policija je obavila uviđaj na mestu tragedije i ustanovljeno je da je u požaru stradalo N. N. lice. Ugljenisano telo pronađeno je u kući nakon lokalizovanja vatre, ali nije bilo moguće prepoznati o kome je reč. O svemu je obavešteno Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu koje je naredilo obdukciju tela, pa je ono poslato u Centar za sudsku medicinu u Novi Sad radi utvrđivanja identiteta i tačnog uzroka smrti – potvrdila je Olja Makitan portparolka Policijske uprave u Kikindi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)