KRAĐA BICIKLA U NOVOM SADU: Jedan seče sajlu, drugi izvlači, pa potom beže (VIDEO)

Novosti online

16. 02. 2022. u 11:27

KRAĐE bicikala u Novom Sadu nisu retke, a sigurnosne kamere u Ulici Kornelija Stankovića drugi put u tri meseca zabeležile su krađu.

КРАЂА БИЦИКЛА У НОВОМ САДУ: Један сече сајлу, други извлачи, па потом беже (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/ nsuzivo.rs

Kako se vidi na snimku, dve osobe, od kojih je jedna praktično dete, "prošle" su pored bicikala parkiranih ispred zgrade broj 44. Kada su prolazom došli do ulice, mladić se zaustavio, a dečak je stao iza ćoška, verovatno kako bi čuvao stražu da ih neko ne uhvati na delu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

Kada se mladić uveri da niko ne nailazi, iz jakne je izvukao velika klešta kojima je presekao sajlu kojom je bio privezan jedan od bicikala i otišao. Za njim je izašao dečak koji je izvukao bicikl, seo na njega i odvezao se u suprotnom pravcu, kao da je njegov.

BONUS VIDEO:

SRAMAN SNIMAK IZ BEOGRADA: Muškarac uzeo robu sa trafike i pobegao

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)