"SRBIJA I ĆUPRIJA U RITMU EVROPE": Počelo prijavljanje takmičara

Z. GLIGORIJEVIĆ

28. 01. 2022. u 13:43

TAKMIČENjE „Srbija i Ćuprija u ritmu Evrope“ biće održano 16. februara u ŠOMO „Dušan Skovran“ u Ćupriji. Potencijalni takmičari mogu da se prijave slanjem poruke putem Instagram naloga @ritamevrope ili putem broja telefona 0606555013 (viber/whatsaap).

СРБИЈА И ЋУПРИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ: Почело пријављање такмичара

Foto:SO Ćuprija

Mladi koji se prijavljuju za pevanje treba da pošalju video, koji nije duži od minuta, a na kome izvode pesmu po želji bez matrice ili prateće muzike. Takođe, treba da potpišu svoje ime i prezime, upišu godinu rođenja i grad iz koga dolaze.

Mladi koji se prijavljuju za ples ne treba da šalju video, već samo poruku koja treba da sadrži njihovo ime i prezime, godinu rođenja i grad iz koga dolaze. Ukoliko se prijavljuju kao plesna grupa, mogu to da učine sa jednog naloga, tako što će u poruci napisati sve ove podatke za svakog od člana grupe. Plesači sa sobom na flešu (USB) treba da ponesu muziku uz koju će da igraju i plešu.

Ukoliko neko od Ćupričana nije u mogućnosti da se prijavi na jedan od već rečenih načina, treba da se pojavi na samoj audiciji, koja će biti održana 16. februara u 13 sati u Osnovnoj muzičkoj školi „Dušan Skovran", kako bi na licu mesta, predstavili svoj pevački ili plesački talenat.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja