KOLONE VOZILA NA ULASKU U MLADENOVAC: Haos nastao zbog radova na semaforu

S. B. M.

08. 12. 2021. u 11:30

KOLONE vozila koje se prave pri ulasku u GO Mladenovac, duž Puta za Beograd i Ulice kralja Petra I, uskoro bi trebalo da postanu prošlost.

КОЛОНЕ ВОЗИЛА НА УЛАСКУ У МЛАДЕНОВАЦ: Хаос настао због радова на семафору

Privatna arhiva

Zbog rada semfora koji se nalaze na raskrsnici Ulice kralja Petra I, Ive Andrić i Slavka Manojlovića pravi se kolona duga i po kilometar.

Podsećamo, zbog radova na nadvožnjaku preko pruge u Mladenovcu koji su trajali više od godinu i po dana, sav saobraćaj bio je preusmeren na Ulicu Ive Andrića. Zato su iz Saobraćajne policije zahtevali da ovaj pravac dobije prioritet, pa zeleno svetlo za one koji njime prolaze traje čak 60 sekundi.

Za one koji idu glavnom ulicom, duplo manje - samo 30 sekundi. Upravo to pravi velike gužve na ulasku u opštinu.

U Sekretarijatu za saobraćaj kažu da znaju da je zbog puštanja u saobraćaj nadvožnjaka preko železničke pruge došlo do izmene u obimu saobraćaja.

- Postoji potreba za boljom raspodelom vremena u ciklusu rada semafora u Ulici kralja Petra I. Sekretarijat za saobraćaj je uputio nalog JKP "Beograd put" da izvrši snimanje saobraćajnih tokova i uspostavi novi režim rada semafora na uglu ulica Kralja Petra I - Ive Andrić - Slavka Manojlovića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024