PRIZNANJA ZA DAN OSLOBOĐENJA: Vučić počasni građanin, oktobarsku nagradu dobio 51 Jagodinac

Z.G.

17. 10. 2021. u 16:56

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić, dobio je zvanje Počasnog građanina grada Jagodine, „za doprinos ekonomskoj sigurnosti, političkoj stabilnosti, zdravstvenoj bezbednosti, smanjenju nezaposlenosti, širenju ugleda naše zemlje u inostranstvu, stvorivši uslove za dolazak privrednika iz celog sveta radi investiranja na prostoru cele Republike, pa i u Jagodini“, kako se navdi u obrazloženju.

ПРИЗНАЊА ЗА ДАН ОСЛОБОЂЕЊА: Вучић почасни грађанин, октобарску награду добио 51 Јагодинац

Foto: Z. G.

Povelja Počasnog građanina predsedniku Vučiću dodeljena je na današnjoj svečanoj sednici Skupštine grada povodom Dana oslobođenja od fašizma u Drugom svetskom ratu.

Zvanje Počasnog građanina dobio je i profesor Klaus Fišer, vlasnik i izvršni direktor Holdinga i predsednik Savetodavnog odbora grupe kompanija „Fišer“ za „izuzetne zasluge i doprinos u oblasti privrednog života, smanjenja nezaposlenosti i podizanju ugleda grada Jagodine“, kao i Dragan Markov, trener Ženskog rukometnog kluba „Jagodina“ i nosilac priznanja najuspešniji trener Srbije u 2019. godini, čijim je zalaganjem ovaj klub ostvario najbolje rezultate u istoriji Jagodine.

Oktobarsku nagradu grda Jagodine dobio je 51 Jagodinac, među kojima je 20 zdravstvenih radnika, 18 đaka, sedam sportista i šest zaslužnih pojedinaca.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

 

BONUS VIDEO: VUČIĆ U JAGODINI: Obećanje predsednika Jagodincima

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (12)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a