USPEŠNIM SPORTISTIMA PO 20.000 DINARA: Opština Kovin odala priznanje mladim sugrađanima i njihovim trenerima

J. J. BALjAK

07. 10. 2021. u 17:36

POVODOM Dana opštine, predsednica opštine Kovin Sanja Petrović organizovala je svečani prijem za najuspešnije mlade sportiste i njihove trenere i tom prilikom im odala počast za vrhunske rezultate koje su postigli u minulom periodu.

УСПЕШНИМ СПОРТИСТИМА ПО 20.000 ДИНАРА: Општина Ковин одала признање младим суграђанима и њиховим тренерима

Foto: Opština Kovin

Svi sportisti su nagrađeni i poklon-vaučerom od po 20.000 dinara i primerkom monografije „Istorija sporta opštine Kovin 1904-2020“.

Najveći aplauz od prisutnih u skupštinskoj sali dobila je Sara Carić, koja je sa odbojkaškom reprezentacijom Srbije osvojila srebrnu medalju na nedavno završenom EP u Beogradu, kao i pomoćni trener tog nacionalnog tima Aleksandar Vladisavljev.

Takođe, sve pohvale dobili su i Marija Lukić, apsolutna šampionka Srbije u pecanju na plovak za dame, i Danilo Gulan, državni juniorski šampion u boksu i član juniorske reprezentacije Srbije.

Među nagrađenima je i petoro karatista, koji su se okitili medaljama na prvenstvima Vojvodine i Srbije, kao i muška pionirska ekipa OK „Bavanište“, koja je aktuelni vicešampion Vojvodine, osvajač bronze na školskom prvenstvu Srbije i učesnik finala na ovogodišnjim internacionalnim „Sportskim igrama mladih“ u Splitu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna