POTREBNE SVE KRVNE GRUPE: Zavod za transfuziju krvi Vojvodine nastavlja sa akcijama prikupljanja krvi od dobrovoljnih davalaca na terenu

Lj.P.

01. 10. 2021. u 15:54

RADI održavanja stabilnih zaliha, Zavod za transfuziju krvi Vojvodine poziva dobrovoljne davaoce svih krvnih grupa da doniraju dragocenu tečnost, a mobilne ekipe će i naredne nedelje biti na terenu širom Vojvodine.

ПОТРЕБНЕ СВЕ КРВНЕ ГРУПЕ: Завод за трансфузију крви Војводине наставља са акцијама прикупљања крви од добровољних давалаца на терену

FOTO: Z.G.

U ponedeljak, 4. oktobra krv će moći da daju građani Kikinde u Crvenom krstu od 8.30 do 13 časova, u Sremskoj Mitrovici u Crvenom krstu od 8.30 do 13 časova, u Vrbasu u Crvenom krstu od 8 do 11 sati, dok će u Novom Sadu, transfuziomobil biti u centru grada od 16 do 18 časova.

Sutradan, 5. oktobra, mobilne ekipe će biti u Zrenjaninu u Crvenom krstu od 8 do 12 sati, u česteregu u Mesnoj zajednici od 9 do 10 sati, u Sremskim Karlovcima u Ekološkom centru Radulovački od 9 do 11 sati, a u Poljoprivrednoj školi u Futogu, transfuziomobil će biti u dvorištu škole od 8 do 11 sati, dok će učenici i zaposleni u srednjoj školi „Bogdan Šuput“, krv moći da daju u Zavodu od 9 sati.

U sredu, 6. oktobra, krv će moći dobrovoljno da doniraju stanovnici Pančeva u prostorijama Crvenog krsta od 9 do 12 sati, u Kovinu u Crvenom krstu od 10 do 13 časova, a u Bečeju u Pozorištu od 8 do 12 sati.

Narednog dana, odnosno u četvrtak, 7. oktobra priliku da pokažu humanost imaće građani Rume, a mobilna ekipa će biti u Kulturnom centru od 8 do m12 sati, u Vršcu u Crvenom krstu od 9 do 12 sati i u Somboru u Crvenom krstu od 9 do 13 časova.

U petak, 8. oktobra, krv će se prikupljati od dobrovoljnih davalaca u Žitištu u Dnevnom boravku penzionera od 9 do 11 sati, u begeču u sali u Ulici kralja Petra Prvog 53 od 9 do 11 sati, u Indđiji će transfuziomobil biti u centru od 9 do 13 časova, a ovo namensko vozilo će u centru Novog Sada biti u centru od 16 do 18 časova, dok će đaci i zaposleni u Ekonmskoj školi krv moći da doniraju u Zavodu.

U subotu, 9. oktobra u Novom sadu u centru grada će transfuziomobil biti od 10 do 14 časova, a u nedelju od 16 do 18 časova.

Svi koji žele dobrovoljno da doniraju dragocenu tečnost mogu to učiniti i u prostorijama Zavoda u Novom Sadu u Ulici hajduk Veljka 9a svakog radnog dana od 7 do 19 časova i prve subote u mesecu od 8 do 12 časova.

BONUS VIDEO - Srbijo pomozi Stefanu

 

Zapratite Nportal na Fejsbuk stranici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!