BALKONI POVEZUJU ZALJUBLJENIKE U MUZIKU: U Leskovcu brojni koncerti na različitim lokacijama

I.Mitić

24. 09. 2021. u 19:10

MENIFESTACIJA pod nazivom „Muzički balkoni Leskovca“ okupiće u nedelju 26. septembra, od 12 do 21 čas, veliki broj izvođača koji će na različitim lokacijama, u gradu i okolini, održavati koncerte bez stilskih muzičkih ograničenja.

БАЛКОНИ ПОВЕЗУЈУ ЗАЉУБЉЕНИКЕ У МУЗИКУ: У Лесковцу бројни концерти на различитим локацијама

Foto: Art lend

Osnovni motiv ove manifestacije je ljubav prema muzici i ona bi trebalo da predstavlja početak povezivanja velikog broja srpskih muzičara, različitih afiniteta, u zajedničke koncerte.

Organizatori iz Međunarodnog kulturnog centra „Art Lend“ ističu da će na ovaj način povezati i predstaviti celoj zemlji mladost Leskovca i to kroz onlajn koncerte koji će biti uživo prenošeni.

Ovaj projekat inspirisala je epidemija virusa korona, a podržan je od leskovačke lokalne samouprave kao „koncertni maraton za Leskovac i Srbiju“. Finale je zakazano na terasi Foto kluba Leskovac, u zgradi Leskovakog kulturnog centra, gde će za korisnike Dnevnog boravka „Duga“, Udruženja Mentalno nedovoljno razvijenih osoba, nastupiti gudački kvartet Largo, a potom i String art trio.

Organizatori ovog muzičkog dešavanja imaju ambiciozne planove i ciljeve da manifestacija preraste u masovniji projekat „Muzički balkoni Srbije“ u koji bi bili uključeni mladi umetnici iz cele zemlje.

BONUS VIDEO - JESENjA IGRA BOJA: Zlatar je vazdušna banja za "punjenje baterija" i jačanje imuniteta

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!