NAJBOLJIMA NAGRADE: Dimitrovgrad obeležio Dan opštine

V.Ć.

22. 09. 2021. u 12:24

SVEČANOM sednicom SO Dimitrovgrad obeležila je 21. septembar - Malu Gospojinu, koja je Dan grada. Tim povodom podeljene su nagrade najzaslužnijim pojedincima i organizacijama koje su obeležile proteklu godinu.

НАЈБОЉИМА НАГРАДЕ: Димитровград обележио Дан општине

Foto: V. Ćirić

Opštinsku nagradu dobio je program “Svis Pro”, za pomoć u uvođenju novih informacionih usluga u uspostavljanju dobrog upravljanja i jačanje rodne ravopravnosti. Za očuvanje kulture i sportske istorije nagrađen je publicista Slobodan Krstić. Simeon Manov Nona posthumno je nagrađen za razvoj sporta, pre svega fudbala i atletike, dok je nagrada za uspešno organizovanu i sprovedenu vakcinaciju pripala Domu zdravlja. Umetnik Dimitar Ilijev nagrađen je za razvoj likovnog stvaralaštva, a nagrađeni su i MUP Srbije, Direkcija policije, Uprava granične policije, Regionalni centar bezbednosti, zbog očuvanja bezbednosti građana u vreme migrantske krize. Lozan Gocev dobitnik je priznanja zbog rešavanja problema sa vodosnabdevanjem građana.

Osim svečane sednice, slava Dimitrovgrada obeležena je i liturgijom koju je služio vladika niški Irinej, a među zvanicama svečane sednice bili su ambasadori Bugarske u Srbiji i Srbije u Bugarskoj - Petko Dojkov i Željko Jović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!