ČARAPIĆ UMESTO VIDIĆA: Promene na čelu opštine Kuršumlija

D.Z.

15. 09. 2021. u 17:20

DOSADAŠNjI predsednik opštine Radoljub Vidić podneo je ostavku na današnjoj sednici opštine Kuršumlija, dok je na njegovo mesto izabran dosadašnji zamenik predsednika Vojimir Čarapić. Dosadašnji predsednik Skupštine Dejan Lović izabran je za zamenika predsednika opštine, dok je za predsednika Skupštine izabran Slaviir Mihajlović.

ЧАРАПИЋ УМЕСТО ВИДИЋА: Промене на челу општине Куршумлија

Foto: M.Đ.

Dosadašnji predsednik opštine Radoljb Vidić ostavku je obrazložio ličnim činom kao i željom da na tu funckiju, na kojoj je bio gotovo deset godina dođu mlađi, dok je u obraćanju odbornicima i građanima novoizabrani predsednik Čarapić kazao da svojim radom želi da opravda ukazano poverenje i da nastavi rezultate koje je ostavirio dosadašnji predsednik Vidić.

-Nstojaću da saslušam sve probleme građana i pokušaću da nađem rešenje.Svi znamo koliko je u proteklom periodu projekata ostvareno a iako se menjaju imena na pojedinim funckijama tim koji je do sada donosio pobede ostaje isti-kazao je u prvom obraćanju novoizabrani predsednik Kuršumlije Vojimir Čarapić dodajući da je jedan od zadataka zaustavljanje odliva mladih kadrova sa područja opštine.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna