ROKERI U KLADOVU: Počinje peti ,,Border Rok" festival

S.M.J.

12. 08. 2021. u 18:45

U ORGANIZACIJI Udruženja “Metronom” Kladovo, gradić na obali Dunava i granici sa Rumunijom, biće po peti put u letnjem ritmu Border Rok festivala, dešavanja koje će 13. i 14. avgusta okupiti osam muzičkih izvođača, pet pisaca i mnogo mladih ljudi.

РОКЕРИ У КЛАДОВУ: Почиње пети ,,Бордер Рок фестивал

Foto: S. M. J.

 Ovogodišnje peto festivalsko reok izdanje počinje u petak, 13. avgusta u 18 časova u bašti kafea Don Pepe's, kada će o svojim knjigama i rokenrolu razgovarati petoro autora, Dana Mandić Popović, Katarina Fiamengo i Marko Pakalović, stvaraoci iz Kladova, Negotinac Miljan Ristić i Vladica Radojević iz Kruševca.

Koncertni program počinje u 20 časova na  platou ispred Doma omladine u Kladovu. Ljubiteljima dobre muzike predstaviće se u petak novosadske Tri Kapljice, negotinski Fubar, kruševački Radiofoniks i i S.A.R.S. iz Beograda.

U subotu, 14. avgusta startuje pešačko-izviđačka tura "Vidikovci Kladova" koju sa početkom u 9 časova organizuje Klub ljubitelja prirode "Divljina" iz Kladova. U večernjim satima, od 20 časova, nastupaju: The Unfuckable Trees (Holandija/Srbija), Recycle Bin (Rumunija), Jimi Triple B's 666 Blues Band (Beograd) i Obojeni program (Novi Sad). 

Ovogodišnji Border Rock je besplatan za sve posetioce. Umesto ulaznica ljubitelji rokenrola će biti u prilici da, shodno svojim mogućnostima, novac doniraju u humanitarne svrhe. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024