PLAKETA OD LJUBOVIJE: Poznati glumac Nend Nenadović u rodnom kraju (FOTO)

V.Mitrić

07. 08. 2021. u 16:39

RODNU Ljuboviju i Azbukovicu posetio je Nenad Nenadović, naš proslavljeni glumac, gde mu je dodeljena Plaketa „za poseban doprinos unapređenju i promociji opštine Ljubovija“ povodom obeležavanja 150 godina Opštine Ljubovija.

ПЛАКЕТА ОД ЉУБОВИЈЕ: Познати глумац Ненд Ненадовић у родном крају (ФОТО)

Foto: V.Mitrić

Plaketu mu je u uručio predsednik SO Ljubovija Goran Josipović. Glumac kaže da je ovo visoko uzdarje zavičaja „velika stvar za njega“.

- Zahvaljujem se opštini Ljubovija, ovo je zaista velika čast i ujedno jedna vrsta obaveze da nastavimo saradnju, da napravimo nešto još više, još bolje, i da probamo da pomognemo i da se družimo sa decom opštine Ljubovija i da postanu jednoga dana veliki ljudi, pa možda i glumci, nikad se ne zna – rekao je Nenad.

Foto: V.Mitrić

Potom je ovaj Azbukovčanin od korena, u društvu kćerke Jane, mlade balerine, posetio i Biblioteku "Milovan Glišić" gde su ga dočekali glumci Amaterskog pozorišta "Aleksandar Joković" i Dečijeg dramskog studija "Kukumiš" koji su ga upoznali sa svojim aktivnostima.

Foto: V.Mitrić

Nenadović je pohvalio ulaganja u pozorišnu umetnost (rasveta i zvuk, scenska oprema) govoreći da se sa ovakvom opremom ne mogu pohvaliti ni mnogo veći pozorišni centri.

Dogovorena je saradnja koja će odmah započeti, a cilj je promocija dečjeg pozorišnog stvaralaštva. Domaćini susreta bili su Marijana Petaković, direktorka biblioteke, Goran Josipović predsednik SO Ljubovija i Aleksandar Renovčević, član Opštinskog veća.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest