NA KLUPI JE UDARIO OTPALI TOČAK: Nesvakidašnja nezgoda dogodila se u centru Iriga, u kojoj je povređena Spasenija O. (85)

S. KOSTIĆ

29. 07. 2021. u 07:00

DA opasnost vreba sa svih strana u to se uverila juče oko osam časova Spasenija O. (85) iz Iriga, koju je povredio otpali točak sa kamiona dok je sedela na klupi u centralnom parku ovog sremskog mesta.

НА КЛУПИ ЈЕ УДАРИО ОТПАЛИ ТОЧАК: Несвакидашња незгода догодила се  у центру Ирига, у којој је повређена Спасенија О. (85)

Foto S. K.

Starici, koja je odmah zbrinuta u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici, konstatovana je povreda levog kolena i ona je uz određenu terapiju puštena na kućno lečenje, rekli su za "Novosti" iz ove zdravstvene ustanove.

Žena koja je najverovatnija htela da malo uživa u jutarnjem vazduhu u parku koji se nalazi uz sam magistralni put koji se proteže kroz ovo mesto, ni slutila nije da će je u tom trenutku pogoditi otpali točak sa kamiona.

- Dok je putem prolazio teretni kamion iz pravca Novog Sada, njemu je otpao zadnji točak sa prikolice, otkotrljao se i udario staricu koja je u to vreme sedela na klupi u parku - kaže naš izvor iz policije.

Na lice mesta izašla je medicinska ekipa Doma zdravlja u Irigu, koja je Spaseniju odvezla u sremskomitrovačku bolnicu.

- Kod pacijentkinje ustanovljena je povreda levog kolena, na sreću nije bilo preloma.

Prikolica kamion ostao bez točka , Foto S. K.

Urađena je dijagnostika i ona je uz terapiju koja joj je propisana puštena na kućno lečenje - izjavila je portparol Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici Biljana Sremčić.

Posle policijskog uviđaja, kamion je sklonjen na mesto kako ne bi ugrožavao druge učesnike u saobraćaju, a šta je dovelo do otpadanja zadnjeg točka na prikolici, utvrdiće dalja istraga.

OBILAZNICA KAO REŠENjE

VIŠEDECENIJSKI problem Irižanima prave kamioni koji tutnje kroz samo naselje. Kada se pre osam godina kamion zakucao u jednu porodičnu kuću, meštani su blokirali magistralni put, zahtevajući da se reši problem teretnog saobraćaja. Jedina nada u rešavanju ovog problema je, kako kažu, izgradnja obilaznice oko Iriga, koja će se spojiti sa fruškogorskim tunelom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)