MOGU DA PROĐU I KOMBAJNI: Šabačka vlast uredila most u Grušiću

V. M.

08. 07. 2021. u 19:27

ZAMENIK gradonačelnika Šapca Blaža Knežević i v.d. direktora JP “Infrastruktura” Milica Pavlović posetili su rekonstruisan most u pocerskom selu Grušić, za šta je iz gradske kase izdvojeno 300.000 dinara.

МОГУ ДА ПРОЂУ И КОМБАЈНИ: Шабачка власт уредила мост у Грушићу

Foto, V. Mitrić

Reč je o mostu koji je pre dve godine potpuno uništen, a prva oštećenja pretrpeo još u poplavama 2014. godine.

- Rekonstrukcija tog mosta je još jedan dokaz da nova gradska vlast misli o svojim sugrađanima, posebno na seoskom području koje je godinama unazad bilo zapušteno i devastirano - rekao je Blaža Knežević i dodao da će grad Šabac nastaviti da izlazi u susret sugrađanima, kao o da su spremni da se uhvate u koštac sa svim problemima, “jer godinama unazad nije ništa rađeno”.

Na veliki značaj rekonstrukcije mosta ukazala je i v.d. direktora JP “Infrastruktura” Milica Pavlović, rekavši da povezuje 200 hektara obradive zemlje i spaja Grušić sa Pocerskim Metkovićem i Volujcem.

- Na mostu su urađene značajne sanacije. Prilazni putevi mostu su rekonstruisani, sam most je proširen, urađene su betonske potpore, te je nakon dužeg vremena most postao frekventan. Sve to je veoma važno za meštane. Sada mogu da prolaze kombajni i ostale poljoprivredne mašine - rekla je Milica Pavlović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna