SINDIKALNI PRVACI U PU ŠABAC: Otvoreno kod Jevđenića

Vladimir Mitrić

24. 06. 2021. u 14:15

NAČELNIK Policijske uprave Šabac, Zoran Jeveđenić, primio je delegaciju Sindikata srpske policije, koja je, nedavno, na Zlatiboru organizovala jednu od najboljih policijada, ne samo kod nas, koju je predvodio predsednik Lazar Ranitović.

СИНДИКАЛНИ ПРВАЦИ У ПУ ШАБАЦ: Отворено код Јевђенића

V. Mitrić

Ranitović kaže da je razgovor sa čelnim čovekom Policijske uprave u Šapcu bio „jako konstruktivan,uz međusobno uvažavanje,poštovanje i razumevanje vitalnih pitanja koja se tiču pojedinačnog i sveobuhavtnog poboljšavanja statusa, radnih i životnih uslova svih zaposlenih u policijskim redovima u ovom delu Srbije i u službi u celini“.

Načelnik Jevđenić je izrazio spremnost  za punu saradnju sa SSP, koji se zalaže, istovremeno, za bolji status zaposlenih, u svakom pogledu,  ali i za još efikasniji, profesionalniji i posvećeniji rad -kaže Ranitović, ističići da je ponosan, ne samo brojem, već i kvalitetom članova SSP na području PU Šabac. Idemo sigurnim koracima ka još većem uspehu, koji podrazumeva boljitak za sve nas, za službu i našu Srbiju.Tvrdim da su naši članovi primer  i zakonitog, i profesionalnog, i efikasnog postupanja.

Ranitović, sa kojim su bili njegovi bliski saradnici Bojan Gogić, Željko Blagojević i dr Goran Nikolić, kaže da je to željena „slika“ članstva, koje, samo  pošteno, vredno, profesionalno, stručno i posvećeno poslu, ima, ne samo sindikalno, već i svako pravo, uključujići i jako važno, kao što je moralno, da se zalaže za dobar  poslovni ambijent svakom zaposlenom u MUP Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja