PUNOLETSTVO OAZE HEDONIZMA: U Novom Sadu večeras počinje Međunarodni festival vina „Interfest“

J.S.

01. 07. 2021. u 16:20

POČEVŠI od večeras pa do 3 juna, Trg slobode u Novom Sadu biće oaza hedonizma jer će ovaj najveći vinski događaj u godinu a povodom svog punoletstvlja, okupiti više od 80 učesnika.

ПУНОЛЕТСТВО ОАЗЕ ХЕДОНИЗМА: У Новом Саду вечерас почиње  Међународни фестивал вина „Интерфест“

Foto: Interfest


 Svoja vina predstaviće najuspešniji srpski proizvođači  čija su vina osvojila odlične ocene na nedavnom Velikom ocenjivanju vina Srbije, ali i najsjajnija odličja na BIWC (The Balkans International Wine Competition).Na) Interfestu predstaviće se  i vinarije iz Mađarske, Hrvatske, Crne Gore, Slovenije i BiH.


 Osim vinske ponude, posetioci Interfesta,jednog od najznačajnijih događaja u  Novom Sadu, biće u prilici da probaju i kvalitetne rakije, domaći viski i razne likere.Očekuje se i  interesantna gastronomska ponuda, poput kulena i sireva, kao i degustacija najlepših vojvođanskih kolača, meda i peciva.


   Idejna kreatorka Interfesta  Nataša Budisavljević Radišić napominje da  publika koja redovno dolazi na Interfest, voli i dobru  muziku koja će i ove godine upotpuniti  ambijent Trga slobode.Radno vreme Festivala je od 19 sati,do ponoći,ulaz je besplatan, a čaše i vaučere za degustaciju je moguće kupiti na festivalskom ulazu.


    Organizatori takođe naglašavaju da će tokom manifestacije biti primenjene sve preporučene antikovid mere. Između ostalog, biće obezbeđen razmak između izlagača, kao i dovoljno prostora, kako bi posetioci bili dodatno zaštićeni.
                                       
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

LESKOVČANIN IZ NOVOG SADA VRAĆA DUG KIKINDI: Radiolog iz Instituta za zaštitu dece i omladine najavio besplatne preglede