STUDIJE U SRBIJI ZA NAJBOLJE: Saradnja ekonomskih fakulteta u Beogradu i Banjaluci

B.B.

08. 06. 2021. u 10:49

DVA najbolja studenta prve godine osnovnih studija Ekonomskog fakulteta u Banjaluci, moći će da nastave studije na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. Privilegija koju stiču je nastavak studija u okviru međunarodnih programa "Economics and finance" i "Business and management" koji se realizuje prema programu Univerziteta u Londonu (LSE).

СТУДИЈЕ У СРБИЈИ ЗА НАЈБОЉЕ: Сарадња економских факултета у Београду и Бањалуци

Foto: Novosti

Sporazum o saradnji dve visokoškolske ustanove, u Banjaluci su potisali dekani prof. dr Branislav Boričić i prof. dr Milenko Krajišnik. U razgovoru su analizirani dosadašnji rezultati saradnje i dogovorene smernice za blisku saradnju u narednom periodu.

-Diplomu Londonske škole ekonomije do sada je steklo 30 studenata prve generacije - istakao je prof. Boričić. - Školovanje je u Beogradu, a svi studenti ostaju u Srbiji i nakon završenog školovanja. Na ovaj način omogućava se skroman doprinos sprečavanju masovnog odlaska naših najboljih studenata u inostranstvo.
Ekonomski fakultet u Banjaluci i Ekonomski fakultet u Podgorici partneri su u okviru "EKOF Talent Pooling" programa, koji ima za cilj da najboljim kandidatima iz regiona pruži mogućnost, da na Ekonomskom Fakultetu u Beogradu studiraju po renomiranom međunarodnom programu, na engleskom jeziku.-

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest