"MOJ ŠAMPION NOVAK ĐOKOVIĆ ĆE DA SRUŠI SVE REKORDE": Legendarni teniser nije birao reči da nahvali najboljeg igrača sveta

Novosti online

24. 03. 2021. u 18:11

TENISER iz Indije Leander Paes ima 47 godina i još uvek ne razmišlja da okonča karijeru. On je govorio i o Novaku Đokoviću, a o njemu je pričao u superlativima.

МОЈ ШАМПИОН НОВАК ЂОКОВИЋ ЋЕ ДА СРУШИ СВЕ РЕКОРДЕ: Легендарни тенисер није бирао речи да нахвали најбољег играча света

Foto: AP

Paes je osvoio osvojio osam grend slem titula u dubl konkurenciji, a ima i 10 titula u miksu. Ipak, pored svojih dostignuća najviše ceni one koje je ostvario Đoković.

Nole se trenutno sprema za turnir u Monte Karlu, a za to vreme pljušte pohvale na račun Srbina od strane Indijca koji veruje da će Novak da obori još rekorda, a predviđa mu još jednu titulu na Rolan Garosu.

- Moj šampion Novak Đoković će da sruši sve rekorde. On će sigurno da pokuša da spreči Nadala da osvoji još jedan Rolan Garos, želi da osvoji svoj drugi trofej u Parizu - rekao je jedan od najstarijih tenisera na svetu.

Uprkos broju godina, Paes nema nameru da prestane da se bavi "belim sportom".

- Svestan sam da idu Rolan Garos, Vimbldon i Olimpijske igre, na to ću se koncentrisati. Oduvek sam bio patriota i verujem da samo najbolji trebaju da reprezentuju svoju zemlju - zaključio je Paes.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju