VILANDER ODUŠEVLJEN NOVAKOM: Izgleda tako dobro, u njegovoj igri nema rupa

Novosti online

08. 02. 2021. u 17:31

NOVAK Đoković pregazio je Žeremija Šardija na startu Australijan opena sa 6:3, 6:2, 6:2, a pohvalno o našem asu govorio je Mats Vilander.

ВИЛАНДЕР ОДУШЕВЉЕН НОВАКОМ: Изгледа тако добро, у његовој игри нема рупа

Foto: EPA-EFE/DAVE HUNT

Legendarni Šveđanin je čest kritičar svetskog broja jedan. Ipak, sada je morao da prizna da Đoković izgleda dominantno na terenu.

- Nema rupa u njegovoj igri. Može da udari viner sa obe strane. Čini se da ga je teško pomeriti sa osnovne linije. Izgleda tako dobro. Šardi je igrao protiv igrača koji ima najbolji ritern svih vremena. Teško je kada osvajate samo 60 odsto poena na prvi servis protiv Novaka. Ovo je teren koji voli, podloga mu savršeno odgovara - rekao je Vilander.

Vilander pun hvale za Đokovića/FOTO: AP

Osvajač sedam Grend slem titula je oduševljen kako Novak izgleda na startu sezone. Istakao je i da pauza između sezona nije ostavila traga na njemu.

- Već na startu izgleda da igra na nivou na kome je bio u završnici turnira prošle godine. Vratio se kao da se ništa nije desilo. To je isti onaj Novak. Da li postaje bolji? Mislim da čak postaje i bolji - zaključio je Vilander.

Đoković će u drugom kolu Australijan opeta igrati protiv Amerikanca Frensisa Tijafoa - biće to njihov prvi međusobni duel.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)