ŠARDI UTUČEN POSLE MEČA SA NOVAKOM: Što više igram sa Đokovićem sve mi je teže, nemam rešenja protiv njega

Novosti online

08. 02. 2021. u 16:13

ŽEREMI Šardi je redovna mušterija Novaka Đokovića. Iskusni Francuz redovdno gubi od našeg asa, tako je bilo i na otvaranju ovogodišnjeg Australijan opena.

ШАРДИ УТУЧЕН ПОСЛЕ МЕЧА СА НОВАКОМ: Што више играм са Ђоковићем све ми је теже, немам решења против њега

Foto: EPA-EFE/FELIPE TRUEBA

Ovaj 33-godišnjak iz Poa je izašao na megdan Srbinu 14. put i uvek je pognute glave napuštao teren.

Šardi je razumljivo bio vidno neraspoložen posle poraza od Đokovića. Osim što ne može da pobedi najboljeg na svetu, ne može ni da ga namuči.

- Što više igram protiv Novaka, sve mi je teže. Jači je od mene u svakom aspektu, nemam nikakva rešenja protiv njega. Osećao sam se sjajno dok nisam izašao na teren. Mnogo je teško protiv njega. Žao mi je što makar ne odigram bolje - rekao je Šardi.

Đoković je od starta današnjeg meča stavio do znanja rivalu da nema šta da traži u tom duelu. Srbin je odmah napravio brejk i tako potpuno ubio samopouzdanje Šardija.

- Nikako ne uspevam da se oslobodim kad igram protiv Đokovića, od prvog trenutka me uvuče u probleme. Unervozio sam se, a meč nije ni počeo. Posle brejka u prvom gemu potpuno sam izgubio volju i nisam se nimalo zabavio na terenu. Kako je meč odmicao, imao sam sve manje hrabrosti. Posle prvog seta mi je bilo jasno da nemam rešenja. Uvek sam žurio, u svakom pokretu. Bio je ovo predug meč za mene. Izgubio sam samopouzdanje posle prvog gema i obilo mi se o glavu - poručio je Francuz.

Podsetimo, Đoković pohod na deveti trofej na Australijan openu nastavlja protiv Amerikanca Frensisa Tijafoa.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu