NOVAK NE ZABORAVLJA PRIJATELJE: Kobi, volim te! Mamba, zauvek

Novosti online

26. 01. 2021. u 15:07

TAČNO godinu dana prošlo je otkako je poginuo jedan od najboljih košarkaša svih vremena Kobi Brajant, a velikog prijatelja setio se i Novak Đoković.

НОВАК НЕ ЗАБОРАВЉА ПРИЈАТЕЉЕ: Коби, волим те! Мамба, заувек

Foto: Instagram

Čuveni košarkaš je izgubio život u helikopterskoj nesreći, a njegova smrt potresla je čitav svet.

Na godišnjicu tragedije mnogi su se prisetili jednog od najvećih NBA asova i čoveka koji je bio mnogima primer i uzor. Tim povodom najbolji teniser sveta Novak Đoković podelio je fotografiju s popularnim Mambom.

- Mamba, zauvek. Volim te, prijatelju moj, napisao je Novak.

Podsetimo, Novaka je ovu tužnu vest čuo na Australijan openu, a počast Brajantu je odao tako što je nosio zelenu trenerku sa inicijalima “KB” i brojevima 8 i 24, koje je nekadašnji as Lejkersa nosio na dresu.

- Moje srce stvarno tuguje zbog današnjih vesti. Kobi Brajant mi je bio veliki mentor i prijatelj. Ti i tvoja ćerka ćete večno živeti u našim srcima. Nema tih reči koje bi mogle da izraze najdublja saosećanja sa Brajantima i svim ostalim porodicima koje je zadesila ova tragedija. Počivaj u miru, moj prijatelju, poručio je tada Novak.

Podsetimo, Kobi Brajant, njegova ćerka Đijana i još sedmoro ljudi, tragično je nastradalo u Kalabasasu, gradiću koji je nažalost poznat upravo od 26. januara 2020. godine.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!