VLADIMIR PUTIN, KRISTIJANO RONALDO, EVA LONGORIJA... Ko su Noletove nove komšije u Marbelji?

Novosti online

10. 12. 2020. u 11:44

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković od nedavno je vlasnik velelepne vile u španskoj Marbelji.

ВЛАДИМИР ПУТИН, КРИСТИЈАНО РОНАЛДО, ЕВА ЛОНГОРИЈА... Ко су Нолетове нове комшије у Марбељи?

foto: EPA

Podsetimo, porodica Đoković u poslednje vreme dosta vremena provodi u Marbilji. Novakova supruga Jelena smatra da je Marbelja idealna za odrastanje njihove dece, naročito sa aspekta socijalizacije.

Naime, u Marbelji žive brojni poznati i moćni ljudi i sveta politie, sporta i šoubiznisa.

Novak će tako za komšije u Marbelji imati moćne ljude i zvezde poput Kristijana Ronalda, Vladimira Putina, kralja Saudijske Arabije Salman bin Abdulaziz Al Sauda, ali i glumce kao što su Antonio Banderas, Džordž Kluni, Robert de Niro, Dolf Lundgren, Hju Grant, Hulio Iglesijas, Sajmon Kauel... tu je i lepotica Eva Longorija, ali i Fabio Kapelo, legendarni fudbalski trener, kao i najpopularniji UFC borac Konor Mekgregor.

Interesantno je da je kuću ovde izgradio i predsednik Rusije, Vladimir Putin. Navodno je izgradnja koštala 15 miliona evra, a čitava palata, koja je ubedljivo najveća od svih u okolini, ima 4.000 metara kvadratnih, sa dva bazena i velikom baštom i fontanama, a ima i svoj bioskop, spa centar, 10 kupatila i spektakularne poglede koji sežu do Gibraltara i Severne Afrike. tu je i heliodrom, kao i garaža za 10 automobila...

Marbelja se nalazi u Andaluziji, na krajnjem jugu Španije. Imao oko 140 hiljada stanovnika i klima je sjajna tokom čitave godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili