VELIKI SKANDAL NA JU-ES OPENU: Organizatori izbacili Kristinu Mladenović i Timeu Baboš

Novosti online

06. 09. 2020. u 08:36

NEMA ove godine mira za tenisere tokom Otvorenog prvenstva SAD.

ВЕЛИКИ СКАНДАЛ НА ЈУ-ЕС ОПЕНУ: Организатори избацили Кристину Младеновић и Тимеу Бабош

Foto AP

Kristina Mladenović, koja nastupa pod zastavom Francuske je bila u kontaktu sa sunarodnikom Benoom Perom, te su je zvaničnici za Javno zdravstvo smestili u hotel u kome su smešteni francuski teniseri. 

Teniski savez SAD objavio je u subotu da su Mladenovićeva i njena partnerka u dublu, Timea Baboš iz Mađarske udaljene sa turnira, uz obrazloženje "da se vode smernicama organa vlasti". 

Pomenuti dubl je visoko kotiran za osvajanje turnira. Trebalo je sinoć da odigraju meč druge runde protiv kanađanke Gabrijele Dabrovski i domaće teniserke Alison Riske, koje su prošle dalje službenom pobedom. 

Podsetimo, tokom jučerašnjeg dana pisali smo o Adrianu Manarinu, igraču muškog singla čiji je meč protiv Aleksandra Zvereva bio doveden u pitanje, a nakon brojnih reakcija tenisera, odlučeno je da se odigra sa zakašnjenjem od preko dva sata. 

Iz saveza su obavestili javnost da su nove odredbe o karantinu donete nakon Manarinovog meča. "Svi igrači koji imaju kontakte sa zaraženim teniserima biće u hotelskim sobama do kraja karantinskog perioda" 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!