"NA ROLAN GAROSU RAFA NIJE ISTI ČOVEK": Đoković se poklonio Nadalu

Novosti online

24. 05. 2024. u 08:45

Srpski teniser Novak Đoković nalazi se na turniru u Ženevi, ali je čuo vesti o žrebu za drugi grend slem sezone Rolan Garos.

НА РОЛАН ГАРОСУ РАФА НИЈЕ ИСТИ ЧОВЕК: Ђоковић се поклонио Надалу

Foto: Profimedia

Naravno, u centru pažnje je meč prvog kola između Rafaela Nadala i Aleksandra Zvereva.

Kao bomba je odjeknula vest da će se čovek koji je 14 puta osvojio pariski grend slem već na startu turnira suočiti sa jednim od glavnih favorita za titulu, četvrtim nosiocem. I sam Novak Đoković veruje da će to biti spektakularan duel.

– Da, video sam. Potpuni spektakl. Jedva čekam da vidim taj meč. Biće to interesantan meč. Zverev je u sjajnoj formi, osvojio je turnir u Rimu. Ali na Rolan Garosu Rafa nije isti čovek. I mi smo na to već navikli, tako da će biti interesantno videti šta će se dogoditi – rekao je Đoković.

Zverev i Nadal u istoj su polovini žreba kao i Novak Đoković, tako da je meč između branioca titule i pobednika ovog velikog duela moguć u polufinalu.

BONUS VIDEO "ĐOKOVIĆ MOŽE DA IGRA JOŠ 2-3 GODINE": Goran Ivanišević o Novaku i budućim planovima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BURNO PRED SRBIJA - ENGLESKA! Piksi šokirao Engleze, Tadić im poručio: Samo probajte!