NOVO IZNENAĐENJE U RIMU: Tabilo posle Đokovića eliminisao i 18. igrača sveta!

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

14. 05. 2024. u 14:07

NASTAVIO je rimsku bajku čileanski teniser Alehandro Tabilo. Nakon što je eliminisao Novaka Đokovića, sada je u osmini finala pobedio Karena Hačanova sa 7:6 (5), 7:6 (10).

НОВО ИЗНЕНАЂЕЊЕ У РИМУ: Табило после Ђоковића елиминисао и 18. играча света!

FOTO: Tanjug/AP

Trenutno 32. igrač sveta se nalazi u sjajnoj formi. On je u "Večni grad" stigao sa titulom na čelendžeru u Provansi. U glavnom gradu Italije je do sada preskočio tri prepreke, a da pri tom nije izgubio nijedan set.

Što se meča sa Rusom tiče, Hačanov je prvi napravio brejk, ali je Tabilo uzvratio i to bez izgubljenog poena. Do kraja seta su igrači bili sigurni kada su servirali, pa se otišlo u taj-brejk.

Tamo se bolje snašao Čileanac, iako je gubio sa 4:5. Tada je napravio seriju 3:0 i rešio je prvi deo igre u svoju korist.

U drugom setu se vodila još veća borba. Igrači su razmenili po jedan brejk, a onda je u 13. gemu viđena prava drama. Najpre je Alehandro propustio dve meč-lopte, potom Rus dve set-lopte. Na kraju je Tabilo iskoristio petu meč-lopti i trijumfovao posle dva sata i 34 minuta.

Čileanac će u četvrtfinalu igrati protiv pobednika meča Džidžen Džang - Tijago Monteiro.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO OKO 2 SATA LETA OD VAS: Nikad povoljnije letovanje na afričkom Mediteranu!