''IZNENADIO SAM SE, SAZNAO SAM IZ NOVINA!'' Vajda o rastanku Đokovića i Ivaniševića

Filip Milošević

12. 04. 2024. u 11:05

Nekadašnji trener Novaka Đokovića Marjan Vajda iznenađen je prekidom saradnje između Gorana Ivaniševića i srpskog tenisera.

ИЗНЕНАДИО САМ СЕ, САЗНАО САМ ИЗ НОВИНА! Вајда о растанку Ђоковића и Иванишевића

FOTO: N. Paraušić

Nisam očekivao da će se razići, iskreno. Saznao sam o svemu, kao i drugi, iz novina, tako da sam mišljenje mogao da formiram samo na osnovu tih informacija - rekao je Vajda.

Napominje da pritisak nije samo na teniserima...

- Iznenadio sam se jer je Novak poslednjih godina bio jako dobar sa Ivaniševićem. Pričao sam i ranije da treneri takođe osećaju strašan pritisak i moguće je da se Goran od toga umorio. U fudbalu niko ne traži pojedinca da ga okrivi, niko ne pita da li je trener pogrešno pripremio meč, dok u tenisu čim igrač izgubi, odmah se prst krivice upire u trenera - istakao je Vajda u podkastu sa čuvenim italijanskim novinarom Ubaldom Skanagatom.

Đokovićeva saradnja sa Nenadom Zimonjić počela je uspešno, pošto je srpski teniser stigao do četvrtfinala mastersa u Monte Karlu, gde će danas oko 15.00 časova igrati protiv Australijanca Aleksa de Minora.

BONUS VIDEO: (P)OD PREČKU: Sjajan gol Kastilja oduševio navijače Partizana

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu