ISPISALA ISTORIJU DONELA NEOČEKIVANU ODLUKU: Američka teniserka odlazi u penziju, a ovo je razlog

Александар Илић
Aleksandar Ilić

31. 03. 2024. u 14:57

AMERIKANKA Danijel Kolins savladala je u finalu mastersa u Majamiju Elenu Ribakinu i tako ostvarila najveći uspeh u karijeri, ali 53. teniserka planete neće promeniti planove uprkos uspehu.

ИСПИСАЛА ИСТОРИЈУ ДОНЕЛА НЕОЧЕКИВАНУ ОДЛУКУ: Америчка тенисерка одлази у пензију, а ово је разлог

FOTO: Tanjug/AP

Teniserka koja je trenutno 53. na WTA listi međutim i pored ovakvog trijumfa ne odustaje od svojih planova, a to to je da se penzioniše na kraju sezone.

- Hvala svima na ovakvim pitanjima, nadam se da imaju pozitivnu konotaciju, ali ne nameravam da menjam svoju odluku. Znam da mnogo ljudi voli da gleda kako igram. Međutim, kao što sam više puta rekla, imam probleme sa zdravljem koji čine moji život van terena komplikovanim. Nadam se da će svi poštovati moju odluku jer je lične prirode, kazala je Kolins.

Američka igračica je kazala i da već neko vreme ne uspeva da postane majka, pa da joj prestanak igre doprinosi da se maksimalno posveti tome.

Ona je juče postala najsalbije ranginrana šampionka Majamija, od sutra je čeka skok na 22. mesto WTA liste, a tek je treća teniserka koja je osvojila ovaj masters po prvi put a da ima 30 godina. Pre nje je to uspelo Kris Evert 1986. godine kao i prošlogodišnjoj šampionki Petri Kvitovoj.

- Želim da osvojim svaki turnir na kome ću igrati do kraja godine. Želim da dam sve, da pokažem moj najbolji tenis. Već sam ostvarila želju da osvojim prvu titulu na WTA 1.000 u karijeri, kazala je Amerikanka.

BONUS VIDEO: DOČEK ZA PAMĆENjE: Zajedničko  uživanje košarkaša Srbije i navijača

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)