"IVANIŠEVIĆ FANTAZIRA, DOBRO JE ŠTO JE OTPUŠTEN" Čuveni Srbin koji je trenirao Hrvata oduševljen potezom koji je napravio Novak Đoković

Novosti online

28. 03. 2024. u 19:08

NOVAK Đoković je rešio da promeni trenera, a traganje za odgovorom na pitanje "zašto Goran Ivanišević više to nije" ima i jednu novu epizodu.

ИВАНИШЕВИЋ ФАНТАЗИРА, ДОБРО ЈЕ ШТО ЈЕ ОТПУШТЕН Чувени Србин који је тренирао Хрвата одушевљен потезом који је направио Новак Ђоковић

Foto: N.Paraušić

Oglasio se Nole o tom rastanku, pisale su vam "Novosti" i kako je reagovao i Ivanišević, ali na poseban način reagovao je srpski teniski stručnjak Radmilo Armenulić.

On je, bez dlake na jezku, poručio:

- Presudili su rezultati. Novak je ustanovio da Ivanišević više ne može da mu pokloni pažnje koliko mu treba. Očigledno je da treninzi više nisu bili aktivni, da je došlo do zasićenja. Mislim da je Novak doneo dobru odluku. Videćemo hoće li to sve biti uspešno. Moje mišljenje je da će biti - rekao je Armenulić za B92.

On je i kritikovao Ivaniševića.

Radmilo Armenulić / FOTO: Arhiva novosti

Smatra kako ne vidi sve na terenu:

- Goran je bio moj igrač. Odlično ga poznajem. Voli fantazije, a to nije dobro za trenera. Posebno za trenera koji vodi brigu o najboljem na svetu. Plus, nisam siguran da dobro zapaža detalje u teniskoj igri - nije se libio Armenulić da "pecne" svog bivšeg đaka.

Podsetimo, Nole je, otkako mu je Ivanišević postao trener, osvojio tačno polovinu od 24 grend slem titula.

Ako vas Novak Đoković zanima, a i sve što se tenisa tiče, pratite vesti o tome na sportskim stranicama "Novosti". Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024