RODIK BRANI NADALA: "To što je igrao na egzibiciji, ne znači da je spreman za turnir"

Novosti online

14. 03. 2024. u 16:17

Bivši najbolji teniser sveta, Endi Rodik smatra da je povlačenje Rafaela Nadala sa Indijan Velsa skroz racionalna odluka.

РОДИК БРАНИ НАДАЛА: То што је играо на егзибицији, не значи да је спреман за турнир

Foto: Profimedia

Španac je u Ameriku stigao nedelju dana ranije, a pre mastersa u Kaliforniji, igrao je protiv Karlosa Alkarasa egzibicioni meč u Las Vegasu.

Rafa je samo dan pre susreta sa Milošem Raonićem odlučio da se povuče, što je naišlo na burne reakcije.

- To što je igrao na egzibiciji, ne znači da je spreman da igra. Hoće li da iskida svoje telo zbog jedne pobede u Indijan Velsu. Ne, svaka odluka koju je doneo u poslednjih 15 meseci bila je u pravcu toga da se spremi za Rolan Garos - rekao je Rodik.

Pobednik Ju-Es opena 2003. godine smatra da se egzibicija dosta razlikuje od igranja na najvišem nivou.

- Bilo bi sasvim prihvatljivo objašnjenje da je rekao, ne znam da li mogu da odigram šest ili sedam mečeva na betonu, ali mogu da odigram nekoliko setova u zatvorenom. Nikoga ne bi bilo briga, to je racionalno, tako da ne znam što smo se odjednom svi digli protiv toga - kazao je Rodik.

Bonus video POSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:00

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave