ĐOKOVIĆ SASUO ISTINU U LICE ZAPADU: Otišao sam besan u Ameriku, morao sam sve da ih razbijem

Novosti online

23. 02. 2024. u 08:58

Najbolji srpski teniser Novak Đoković osvanuo je na naslovnoj strani čuvenog časopisa "Sport ilustrejtid".

ЂОКОВИЋ САСУО ИСТИНУ У ЛИЦЕ ЗАПАДУ: Отишао сам бесан у Америку, морао сам све да их разбијем

FOTO: Tanjug/AP

On je ekskluzivnom intervjuu ispričao da je pomalo besan došao u Sjedinjene Države, ali ne zbog svega toga što se dešavalo oko njegovog ulaska u zemlju - nego zato što je izgubio finale Vimbldona protiv Kalosa Alkaraza. U njegovoj glavi to je bilo nedopustivo.

- To me je toliko razbesnelo da sam morao da dođem i pobedim sve na američkom tlu, što sam i učinio - ispričao je Đoković, dok je i novinar primetio da je upotrebio izraz "što sam i učinio", što ga razlikuje od Federera i Nadala koji su uvek "pričali u rukavicama" i nisu smeli da budu potpuno iskreni. 

- Osećam sada veću ljubav kada je u pitanju publika, osećam da me više cene i poštuju, a možda je to zato što Federer i Nadal nisu tu.

Američki magazin je Đokovića opisao kao "poslednjeg najvećeg svih vremena koji se i dalje ne da mladim generacijama" i u 37. godini se ne zaustavlja, ali jasno je da se sve više priča o penzionisanju.

Bonus video POSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu