ĐOKOVIĆ SE NE OSEĆA DOBRO! Poruka koja je uplašila celu Srbiju

Novosti online

23. 01. 2024. u 07:50

FANTASTIČNO igra Novak Đoković na Australijan openu, maksimalno je motivisan i svim srcem želi da i 11. put u svojoj karijeri podigne pehar u Melburnu, iako je na početku turnira imao zdravstvenih problema.

ЂОКОВИЋ СЕ НЕ ОСЕЋА ДОБРО! Порука која је уплашила целу Србију

FOTO: Tanjug/AP

To je primetio i nekadašnji direktor Australijan opena Pol Meknami, koji je na društvenim mrežama izneo svoje viđenje ove situacije.

"Za života nisam video da je igrački boks bio tako zabrinut kod rezultata 5:0 u prvom setu, od Gorana i ekipe u Novakovom boksu. Očigledno je da se ne oseća dobro. Kakva je to mentalna hrabrost da se prođe kroz sve to, ali svakako da sve ima svoje granice", konstatovao je Meknami.

Novak Đoković juri novo polufinale Australijan opena! Protivnik srpskog tenisera u meču četvrtfinala je Tejlor Fric i najbolji igrač sveta trenutno vodi 1:0 u setovima.

BONUS VIDEO: MEKINRO ZA NOVOSTI: Smešno je što Novaku nije bilo dozvoljeno da igra u Americi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)