POBEGAO IZ AUSTRALIJE OD ĐOKOVIĆA? Poznato kada se Rafael Nadal vraća na teren

Александар Илић
Aleksandar Ilić

23. 01. 2024. u 06:18

NEKADA najbolji teniser sveta Rafael Nadal povukao se nedavno sa Australijan opena, shvatio je u pripremnim turnirima za prvi grend slem da je još rano da se takmiči u tri dobijena seta, te nije ni pokušao da izađe na teren na kome suvereno vlada Novak Đoković. Ipak, sada je poznato kada i gde će se vratiti na teren.

ПОБЕГАО ИЗ АУСТРАЛИЈЕ ОД ЂОКОВИЋА? Познато када се Рафаел Надал враћа на терен

FOTO: Tanjug/AP

Osvajač 22 grend slem titule nalazi se na spisku učesnika za ATP turnir koji u Dohi počinje 19. februara. U pitanju je Otvoreno prvenstvo Katara koje je Rafa osvojio još 2014. godine.

To znači da je Nadalov nastup na turniru u Dubaiju, koji počinje sedam dana kasnije, takođe vrlo izvestan.

Nadal se povukao sa Australijan opena nakon što ga je u Brizbejnu savladao Džordan Tompson, rekao je tada između ostalog:

- Nisam spreman da se takmičim na najvišem nivou i da igram mečeve u pet setova. Vraćam se nazad u Španiju, posetiću svog lekara, uzeću terapiju i odmaraću se - rekao je nedelju dana pred početak turnira na kome je Novak Đoković osvojio 10 trofeja.

Na listi učesnika za turnir u Dohi trenutno nema prvog tenisera planete i Karlosa Alkaraza, dvojice najboljih tenisera planete, ali su zato Medved, Rubljov, Hačanov, Mari…

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!