SENZACIJA U MELBURNU: Šampionka Vimbldona na nestvaran način počišćena sa Australijan opena

Novosti online

15. 01. 2024. u 08:32

ŠAMPIONKA Vimbldona, češka teniserka Marketa Vondroušova eliminisana je u prvom kolu Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto je izgubila od Ukrajinke Dajane Jastremske sa 6:1, 6:2.

СЕНЗАЦИЈА У МЕЛБУРНУ: Шампионка Вимблдона на нестваран начин почишћена са Аустралијан опена

fOTO: EPA

Vondroušova se na ovom meču sve vreme mučila sa servisom, upisala je čak sedam duplih grešaka i na kraju je izgubila od 93. teniserke sveta posle samo 77 minuta igre.

Jastremska, koja je gubila u prvom kolu na poslednjih sedam grend slem turnira, u narednom kolu igraće protiv Francuskinje Varvare Gračeve.

Mesto u drugom kolu prvog grend slem turnira u sezoni obezbedila je šampionka Ju-Es opena Koko Gof posle pobede nad Slovakinjom Anom Karolinom Šmidlovom sa 6:3, 6:0. Ona će u drugom kolu igrati protiv sunarodnice Kerolajn Doulhajd.

Ukrajinka Elina Svitolina je u dva seta bila bolja od Australijanke Tejle Preston (6:2, 6:2), dok je Ruskinja Anastasija Pavljučenkova eliminisala Hrvaticu Donu Vekić (6:4, 6:4).

Plasman u drugo kolo danas su, između ostalih, obezbedile i Belgijanka Elis Mertens, Čehinje Katerina Sinjakova i Linda Noskova, Slovenka Kaja Juvan, Nemica Laura Zigemund, Ukrajinka Marta Kostjuk.

BONUS VIDEO: MEKINRO ZA NOVOSTI: Smešno je što Novaku nije bilo dozvoljeno da igra u Americi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)