ĐOKOVIĆ ZABRINUO NAVIJAČE: Misteriozna Novakova poruka u Australiji nikome nije jasna

Novosti online

28. 12. 2023. u 13:19

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković danas je stigao u Pert, gde ga u narednim danima očekuje nastup sa reprezentacijom Srbije na Junajted kupu.

ЂОКОВИЋ ЗАБРИНУО НАВИЈАЧЕ: Мистериозна Новакова порука у Аустралији никоме није јасна

FOTO: Tanjug/AP

Novak je put Perta krenuo iz Rijada, gde je juče odigrao egzibicioni meč sa Karlosom Alkarazom.

Po sletanju u Australiju, nakon lepog dočeka, usledio je i razgovor sa medijima, pa je istakao da je spreman za Junajted kup i Australijan open.

- Osećam se odlično ovde. Prošlo je dosta vremena. Sećam se svakog puta kada sam igrao u Pertu. Bila je sjajna poseta, ljudi vole tenis. Australijanci vole sport i ne očekujem ništa manje ni ovoga puta. Biće to blagoslov za sve nas - rekao je Novak za "9njuz".

Potom je progovorio na temu predstavljanja svoje zemlje.

- Predstavljam Srbiju, to je najveća čast i ponos. Nadam se da ćemo imati dobru podršku da će nas navijači gledati i da će se zabaviti.

Pitali su ga domaćini da li mu smeta vrućina u Australiji, a njegova izjava je zabrinula navijače srpskog tenisera. Da li je misterioznom porukom Nole najavio kraj!?

- Ovde je uvek vruće, pokušao sam da se spremim na Bliskom istoku, treniraću. Nadam se da ovo nije poslednje leto u Australiji, uvek sam osećao da igram ovde najbolji tenis, već godinama. I imam veliku podršku - zaključio je Novak.

BONUS VIDEO: ODMAH POSLE NOLETOVOG PORAZA: Vidite šta je selektor Srbije uradio na mreži

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!