KRALJ JE STIGAO! Novak Đoković sleteo u Australiju (VIDEO)

Novosti online

28. 12. 2023. u 12:02

NOVAK Đoković (36) već je stigao u Australiju. Međutim, nije otišao u Melburn, gde se održava prvi grend slem sezone, već u Pert, pošto će tamo predstavljati Srbiju na Junajted kupu zajedno sa Olgom Danilović, Natalijom Stevanović i Hamadom Međedovićem.

КРАЉ ЈЕ СТИГАО! Новак Ђоковић слетео у Аустралију (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Tamo su ga dočekale TV ekipe na aerodromu, a on je izneo i prva očekivanja pred Junajted kup (od 29. decembra 2023. do 7. januara 2024.). Tamo će zajedno sa Olgom Danilović, Natalijom Stevanović i Hamadom Međedovićem predstavljati Srbiju, a igraće u grupi E, protiv Češke i Kine.

Najbolji svetski teniser odgovorio je jednom kineskom novinaru i rekao da će on i njegove kolege imati veliku podršku navijača sa tribina, jer je poznato da veliki broj naših doseljenika živi i radi na najmanjem kontinentnu na svetu.

- Imamo više Srba ovde u Australiji, nego Kineza. Nadam se da će biti mnogo ljudi na tribinama sa svih strana - rekao je Đoković.

Učešće na Junajted kupu će rekorderu po broju grend slem trofeja biti ujedno i priprema za Melburn. Nole će na Australijan openu braniti titulu, odnosno pokušaće da dođe do svog 11. trofeja na prvom velikom turniru u sezoni.

- Australijan open je bio moj najuspešniji grend slem i verujem da svaki put kad ponovo pobedite osećate da vam je samopouzdanje sve veće. Tako je svake godine kada se vratim, evociraju mi se uspomene. Volim da igram tamo i na "Rod Lejver areni", to mi je omiljeni teren. Nadam se da mogu da budem dobar kao i do sada. Nastaviću da igram i da se borim - poručio je Novak.

BONUS VIDEO: ODMAH POSLE NOLETOVOG PORAZA: Vidite šta je selektor Srbije uradio na mreži

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!